Piazzan – den naturliga mötesplatsen

I mötet med Stadsgatan planeras ett torg – en piazza – som kommer att agera en naturlig mötesplats för både de boende i området och besökande utifrån. Här kommer det finnas möjlighet till att avnjuta en god kopp kaffe på det lokala kaféet eller samlas med kollegorna för en härlig afterwork på bistrons uteservering.

Leveriet – som är ett nytt koncept när det kommer till att hantera paket och försändelser – planeras också att vara en del av torgets utbud. Vad som skiljer Leveriet från andra paketombud är att de bland annat tillhandahåller provrum, återvinning och inslagsbord – med hjälpsam personal på plats. Paketombud deluxe helt enkelt!

Innergården

På den lummiga innergården planeras bland annat ett gemensamt orangeri, en cykelpool och ett tilltaget utegym. Lär känna dina grannar på ett härligt och kravlöst sätt genom aktivitet och friluftsliv precis utanför porten! Här planeras även en naturlekplats som tillåter även de minsta att aktivera sig, upptäcka och lära sig mer om naturen. På innergården kommer det även finnas möjlighet till att odla, för dig som har det intresset.